Vinkort

Valle de Orón - Ribera del Duero DOC

Tempranillo druerne, som denne vin er produceret på, stammer fra vinmarker ribera del beliggende i San Martin de Rubales i hjertet af Ribera del Duero. Det er en ung og frisk vin med en frugtrig smag og karakter præget af røde og mørke bær.

kr. 289,00 pr. flaske

Bodegas Larchago - Tempranillo - Rioja

Denne vin er udelukkende produceret på Tempranillo druer fra 25 år gamle vinstokke. Vinen har lagret i 3 måneder på egetræsfade og den har en frisk og frugtrig stil, med et dejligt krydret præg af ristet egetræ i afslutningen.

kr. 310,00 pr. flaske

Bodegas Larchago - Crianza - Rioja

Denne vin er udelukkende produceret på Tempranillo druer fra 25 år gamle vinstokke og den har lagret i 12 måneder på egetræsfade. Vinen er medium fyldig og har en god balance mellem moden frugt og lette muancer af eg. Det er en harmonisk, behagelig og frisk vin.

kr. 380,00 pr. flaske

Bodegas Larchago - Reserva - Rioja

Tempranillo druerne, som denne vin er produceret på stammer fra vinstokke, som i gennemsnit er 30 år gamle. Vinen har lagret i 24 måneder på egetræsfade efterfulgt af 12 måneder på flaske. Det er en blød, fyldig og frugtrig vin, som har en fløjlsagtig og behagelig eftersmag.

79 kr. / 11.29 €​

Bodegas Larchago - Lagar de Indra - Albariño

Denne vin er udelukkende produceret på Albariño druer og den har lagret i 9 måneder på temperaturstyrede rustfrie ståltanke. Vinen har en meget intens frugt-og blomsteraroma med antydninger af aromatiske urter. Vinen er let drikkelig, frisk, afbalanceret med vedvarende frugtagtige nuancer.

kr. 290,00 pr. flaske

Parmi - L' Jnfant de porrera - Priorat

Denne vin har lageret på egetræsfade i 12 måneder og druesammensætningen er 80% Grenache og 20% Carignan. Druerne stammer fra i gennemsnit 15 år gamle vinstokke og på trods af deres relative unge alder, besidder vinen en utrolig flot og dejlig frugt med særdels god fylde.

kr. 795,00 pr. flaske

Bodegas Gran feudo - Chardonnay - Navarra

Denne vin er udelukkende produceret på Chardonnay druer, og den har en intens og elegant duft af grapefrugt og ananas. Smagen er frisk, afbalanceret og harmonisk med noter af frugt.

kr. 275,00 pr. flaske

Bodegas Gran feudo - Rosado- Navarra

Denne vin er hovedsageligt produceret på Garnache druer. Det er en ung vin, som besidder en intens, ren og frugtrig karakter med aromaer af jordbær og hindbær. Vinen er meget frisk i smagen, velafbalanceret med en lang og behagelig eftersmag.

280 kr.

La Guita - Manzanilla - Hijos de Rainera Pérez Marin

Denne Manzanilla Sherry er udelukkende produceret på Palomino druer. Den har en ren og frisk aroma af modne æbler, blomster, tørret frugt og mandler. I smagen fornemmer man et let præg af salt, som stammer fra den særlige fugtige havluft, der er i byen Sanlucar de Barrameda, der hvor Sherry'en har lagret på egetræsfade.

255 kr. 

Valdespino - El Candado - Pedro Ximenez​

Denne Sherry er udelukkende produceret på Pedro Ximénez druer. Efter høsten bliver druerne tørret i solen et par uger og det bevirker at vandet i druerne fordamper og de "omdannes" til rosiner med et højt sukkerindhold. Pedro Ximenez fra Valdespino har en meget elegant duft præget af rosiner og figner. Det er en kompleks, fyldig og blød Sherry, som har en lækker lang eftersmag.

350 kr. 

Cava Castel del Real Tesoro -Brut

Druesammensætningen i denne Cava er 60% Xarello, 30% Macabeo og 10% Parellada. Det er en velafbalanceret, frisk og tør Cava, som besidder en dejlig frugt i såvel duft, som i smag.

289 kr. 

El Porron 
Vendersgade 10
1363 København K

​​RESTAURANT

El Porron

Vendersgade 10

1363 København K

Mobil: 50502126

E-mail: jaime104@gmail.com

CVR: 33566573

​​Åbningstider

Mandag ‒ Torsdag (Frokost/Aften)

16:00 - 22:00​

Fredag ‒ Lørdag (Frokost/Aften)

Søndag

Lukket

Facebook

fb-white