Menuer

Huset's menu
​(min. 2 personer.)

14 smagsprøver af køkkenets udvalgte tapas, inklusive dessert.
Serveres ad 4 omgange

Pris pr. person 349 Kr.

Paella
​(min. 2 personer)

Paella, Spansk nationalret.
Vælg imellem skaldyr, mix, vegetar eller sorte ris.

Pris pr. person 179 Kr.

Menu 2

Rejer i hvidløg. Kalvemørbrad m/ svampesovs og dagens garniture. Crema catalana.

Pris pr. person 279 Kr.

Menu 3

Calamares Andaluza. Grillet lammekroner m/ rosmarin dressing og dagens garniture. Flan de caramelo.

Pris pr. person 279 Kr.

Menu 4

Gazpacho. Paella - frit valg mellem mix, skaldyr, vegetar eller sorte ris. Chokoladesuppe m/vanilleis og flødeskum

Pris pr. person 279 Kr.

Julefrokost​

Gambas ajillo

​Tirerrejer m/ hvidløg i extra jomfru olivenolie

Sorvete de lima con cava

Lime sorbet m/ Cava

250Gr.Filete de Buey a la grilla con salsa pimienta, patatas y verdura

250gr. Grillet højrebsfilet med fedtmarmorering for at fremhæve smagen, serveres med pebersauce og dagens garniture.

Tarta de queso con fruta del bosque y vino dulce

Ostekage m/ skovbære coulis og dessertvin

Pris pr. person 279 Kr.

Nytårsmenu​

Nytårsmenu 1​

14 Smagsprøver af kokkens udvalgte tapas inklusiv en dessert, serveret over 4 omgange

Indhold – tortilla (spansk omelet), queso manchego (ost m/ persillepesto), croquetas pollo (kroketter m/ kylling), pan catalana (ristet brød m/ hvidløg og serrano skinke), croquetas queso (kroketter m/ cheddar ost), ensaladilla rusa (spansk russisk salat), gazpacho (kold tomat suppe), gambas ajillo (rejer i hvidløg), calamares (dybtstegte blæksprutter), mejillones (dampet blåmuslinger), albondigas (kødboller i tomatsovs), chistorras (stegte chorrizos), patatas bravas (dybstegte kartofler m/chilisalsa og ali oli), crema catalana (cremet budding m/karamellåg)​

min. 2 pers. 399,- pr. pers.

Nytårsmenu 2​

Gambas ajillo

Tirerrejer m/ hvidløg i extra jomfru olivenolie

Sorvete de lima con cava

Lime sorbet m/ Cava

250Gr.Filete de Buey a la grilla con salsa pimienta, patatas y verdura

250gr. Grillet højrebsfilet med fedtmarmorering for at fremhæve smagen, serveres med pebersauce og dagens garniture.

Tarta de queso con fruta del bosque y vino dulce

Ostekage m/ skovbære coulis og dessertvin

Pris pr. person 450 Kr.

Valentines menu

Romantisk valentines menu

Valentines aften tirsdag d. 14 februar 2018

Vi har til denne specialle aften sammensat en romantisk menu, som bør nydes med den eneste ene:

- Velkomstdrink: Et glas cava

- Plato variado (8 forskellige tapassmagsprøver)

- Oksemørbrad m/ trøffelsauce og friterede kartoffelchips

- Crema Catalana incl. et glas Moscatel

- Alm. kaffe

Pris pr. person 499 Kr.

El Porron v/Ahmed Seddiki
Vendersgade 10
1363 København K

​​RESTAURANT

El Porron

Vendersgade 10

1363 København K

Tlf.: 33 93 14 59

Mobil: 71 88 28 71

E-mail: tapas@el-porron.dk

CVR: 33566573

​​Åbningstider

Mandag ‒ Torsdag (Frokost/Aften)

12:00 til 16:00 / 16:00 - 22:00​

Fredag ‒ Lørdag (Frokost/Aften)

12:00 til 16:00 / 16:00 - 23:00​​

Søndag

Lukket

Facebook

fb-white