Vigtig information ved booking online

Venligst skriv alle informationer om dig/jer og medbring reservationsbekræftelsen.

VEJLEDNING TIL BOOKING: Når de har valgt det ønskede dato antal personer, vil de ledige tidspunkter vises i kalenderen.

Hvis der er fuldbooket vil de kunne se det næste ledige tidspunkt. Hvis de ikke finder nogle ledige tidspunkter, betyder det at der ikke er flere borde tilgængelige den dag og de bedes venligst vælge en anden dato. Husk altid at læse de gældende betingelser for dit værdibevis vedr. maks. antal personer og gældende dag. Værdibeviser kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud pr. bord.

Når du booker et bord online har du læst og accepteret booking vilkår.

De accepterer hermed nyhedsbreve samt tilbud fra El Porron og El Porron

Restauranten har ret til at annullere din booking uden varsel, hvis du ikke overholder de 

ovenstående booking regler.

​På gensyn

El Porron

En hyggelig stemning kan sætte gang i romantikken

Hvis du skal på en date, eller hvis du gerne vil sætte gang i romantikken i dit forhold, er det oplagt at tage på en stemningsfuld og hyggelig spansk restaurant. Den rette stemning på en restaurant gør hele forskellen på, om det bliver en god oplevelse, og med den rette service, belysning og smag vil I kunne få den helt rigtige romantiske stemning. Her har I tid til at holde i hånden, snakke og se hinanden i øjnene, hvilket kan være svært i et parforhold i en travl hverdag, især hvis der også er børn involveret. Tapas er især en oplagt mulighed, da det er en social ret, hvor I får lov at dele mad og få nye smagsoplevelser, som I sammen kan dele. Det skaber god stemning og stearinlysene skær, et god vin i glasset, så er I godt på vej til en stemningsfuld og romantisk aften, hvor I får lov at nyde hinanden. Det kan også give jeres forhold en ekstra portion energi, som I kan leve højt på i den kommende tid.

Klassiske tapas

Klassiske spanske tapas er en lang række af forskellige kolde og varme, små retter. Blandt de kolde tapas er for eksempel bruchetta, tunsalat, kold tomatsuppe, et pølse- og ostefad, skaldyrsalat, lufttørret skinke og forskellige spanske oste med tilbehør.
Blandt de varme tapas er spanske specialiteter for eksempel stærke chorizopølser, sprødstegte auberginer, ristede kartoftler med mojo, sauterede, friske, grønne bønner med serranoskinke, champignon stegt i hvidløg, cheddar kroketter med jalapenôs, kyllingekroketter med skinke, store tigerrejer stegt med chili, ovnbagt torsk, dybstegte blæksprutter, hvidløgsdampede blåmuslinger, saftige spyd med kylling og kalvemørbrad, kødboller i sovs, eller en tortilla, som er en spansk omelet med kartofter og løg.

Oplevelsen ved tapas

Tapas er serveringer af små retter, som du kan sammensætte og kombinere lige, som du ønsker. Det hyggelige ved tapas er, at I på den måde kan smage på et udvalg af flere forskellige retter frem for kun at få én hovedret. Små, veltilberedte retter øger appetitten og lægger i høj grad op til hygge og god tid til at snakke hen over måltidet.

Et socialt måltid

EL Porron

​Vendersgade 10

​1363 København K

Mobil: 50502126

E-mail:​ jaime104@gmail.com

​​

banner_gul_99x32

Åbningstider​

Mandag ‒ Torsdag (Frokost/Aften)​

16:00 - 22:00​​

Fredag ‒ Lørdag (Frokost/Aften)

16:00 - 23:00​​

Søndag

Lukket

Bestil bord​

El Porron 
Vendersgade 10
1363 København K

​​RESTAURANT

El Porron

Vendersgade 10

1363 København K

Mobil: 50502126

E-mail: jaime104@gmail.com

CVR: 33566573

​​Åbningstider

Mandag ‒ Torsdag (Frokost/Aften)

16:00 - 22:00​

Fredag ‒ Lørdag (Frokost/Aften)

16:00  - 23:00​

Søndag

Lukket

Facebook

fb-white