Spaniens vinunivers - i centrum af København

På restaurant El Porrón Grande på Vendersgade 10 i centrum af København har I mulighed for dykke ned i Spaniens fantastiske vinunivers. Vi har et stort udvalg af alle de bedste spanske vine, og vi hjælper jer med at kombinere din vin med dine tapas, så det går op i en højere kulinarisk enhed.

Spanske vine

Hvis I gerne vil nyde et godt glas spansk vin, er det oplagt at kombinere det med nogle klassiske, spanske tapas. Hos restaurant El Porrón følger vi nogle originale, spanske opskrifter på mange af de mest foretrukne varme og kolde tapas. Hvis I dertil tilføjer et glas smagsfuld, spansk vin med en god drue, så er det prikken over i’et, som fuldender smagsoplevelsen.

Vi tilbyder en bred vifte af spanske vin. Du kan for eksempel nyde et glas eller en flaske Valle de orón, Larchago, Gran feudo og La Guita(sherry) eller El Candado, om er en dessertvin med rosiner. Hos restaurant El Porrón får du en grundig og serviceminded betjening, hvor vi hjælper dig til at finde den helt rigtige vin, som passer til jeres mad og præferencer. Vi hjælper jer også til den bedste sammensætning af vin og tapas, så dit måltid samlet set giver den helt rigtige smagsoplevelse af Spanien, stemning og varme.

Lækre, spanske tapasretter

Til din spanske vin kan vi tilbyde en række af forskellige, lækre tapas. Hos os kan du for eksempel blandt de kolde tapas få bruchetta, spansk russisk salat, kold tomatsuppe, et pølse- og ostefad, skaldyrsalat, lufttørret skinke og forskellige spanske oste med tilbehør. Blandt de varme tapas kan du blandt andet bestille stærke chorizopølser, sprødstegte auberginer, ristede kartofler med mojo, sauterede, friske, grønne bønner med serranoskinke, champignon stegt i hvidløg, cheddar kroketter med jalapenôs, kyllingekroketter med skinke, store tigerrejer stegt med chili, ovnbagt torsk, dybstegte blæksprutter, hvidløgsdampede blåmuslinger, saftige spyd med kylling og kalvemørbrad, kødboller i sovs, eller en tortilla, som er en spansk omelet med kartofler og løg.

Kontakt restaurant El Porrón

Hvis du gerne vil have en hyggelig aften ude med din mand, kone eller veninde, er restaurant El Perrón et oplagt sted at vælge.Du finder restauranten på Teglgårdsstræde 13 i centrum af København, og her kan du drømme dig langt væk i delikate, spanske vine og tapas. Hos os får du en hyggelig stemning og en god mulighed for at opleve smagen af Spaniens univers.

Du kan booke et bord hos os via linket her her og du er også velkommen til at ringe til os på telefon 33 93 14 59 eller mobil: 71 88 28 71. Vi holder åben mandage til torsdage fra kl. 16-22 og fredage og lørdage fra kl. 16–23.

El Porron 
Vendersgade 10
1363 København K

​​RESTAURANT

El Porron

Vendersgade 10

1363 København K

Mobil: 50502126

E-mail: jaime104@gmail.com

CVR: 33566573

​​Åbningstider

Mandag ‒ Torsdag (Frokost/Aften)

16:00 - 22:00​

Fredag ‒ Lørdag (Frokost/Aften)

Søndag

Lukket

Facebook

fb-white