Smag en bid af Spanien

Drømmer du dig ofte langt væk til varmere himmelstrøg? Så fortsæt drømmen og tag din kæreste, ven eller kollega med på et hyggeligt besøg på en stemningsfuld spansk restaurant. Nogle gange kan et restaurantbesøg være nok til at give ekstra overskud i hverdagen og fremkalde en følelse af ro og god tid, ligesom når du er på ferie i sydens varme sol.

På restaurant El Porrón kan du smage en bid af Spanien og drømme dig langt væk til det sydlige Europa.

Derfor er tapas så hyggeligt

Det gode ved tapas er muligheden for at smage på mange forskellige retter. Tapas er nemlig små serveringer, som man bestiller et udvalg af. Det giver gode muligheder for at kombinere retter, som dine smagsløg hungrer efter samt retter, du ikke har sat tænderne i før. Tapas er oplagte at dele, og de skaber en helt særlig stemning af hygge og godt sammenvær. Således er tapas en social ret og de små retter kan være med til at øge appetitten i forhold til store serveringer, som nogle gange kan gøre én mæt bare ved synet.

En hyggelig stemning kan sætte gang i romantikken

Hvis du skal på en date, eller hvis du gerne vil sætte gang i romantikken i dit forhold, er det oplagt at tage på en stemningsfuld og hyggelig spansk restaurant. Den rette stemning på en restaurant gør hele forskellen på, om det bliver en god oplevelse, og med den rette service, belysning og smag vil I kunne få den helt rigtige romantiske stemning. Her har I tid til at holde i hånden, snakke og se hinanden i øjnene, hvilket kan være svært i et parforhold i en travl hverdag, især hvis der også er børn involveret. Tapas er især en oplagt mulighed, da det er en social ret, hvor I får lov at dele mad og få nye smagsoplevelser, som I sammen kan dele. Det skaber god stemning og stearinlysene skær, et god vin i glasset, så er I godt på vej til en stemningsfuld og romantisk aften, hvor I får lov at nyde hinanden. Det kan også give jeres forhold en ekstra portion energi, som I kan leve højt på i den kommende tid.

El Porrón er en stemningsfuld og hyggelig spansk restaurant, hvor du i høj grad kan sætte gang i romantikken. Vi har en lang række forskellige, klassiske tapas fra Spanien. Så hvis I trænger til lidt selvforkælelse og et afbræk fra hverdagen, er El Porrón et godt sted at vælge. Vi står klar til at give dig en god og serviceminded betjening, og vi elsker at forkæle dine smagsløg med et udvalg af vores forskellige lækre tapas.

Et bredt udvalg

Vi tilbyder en hel masse forskellige tapasretter, så I kan få et måltid med mange smagsnuancer. I kan blandt andet vælge mellem bruchetta, tunsalat, kold tomatsuppe, et pølse- og ostefad, skaldyrsalat, husets salat, lækker lufttøret skine og forskellige spanske oste med tilbehør. Vi kan også tilbyde en tallerken med en blanding af kokkens tapas. Vi har også en lang række af veltilberedte varmen tapas såsom stærk chorizopølse, sprødstegte auberginer, champignon stegt i hvidløg, cheddar kroketter med jalapenôs, kyllingekroketter med skinke, ristede kartoftler med mojo, sauterede, friske, grønne bønner med serranoskinke, store tigerrejer stegt med chili, ovnbagt torsk, dybstegte blæksprutter, hvidløgsdampede blåmuslinger, saftige spyd med kylling og kalvemørbrad, kødboller i sovs, eller en tortilla, som er en spansk omelet med kartofter og løg. Dette er blot et udvalg af vores mange, lækre tapas, og på restauranten fortæller vi gerne mere om vores udvalg, så du kan få lige det, som lyder allermest lækkert i dine ører.

Vi har selvfølgelig også et udvalg af udsøgte desserter til den søde tand. Vi har klassiske, spanske desserter såsom karamelflan, cremebudding og et udvalg af kokkens friske desserter.

Kontakt restaurant El Porrón

Hvis du gerne vil have en hyggelig aften ude kan du booke et bord på restaurant El Porrón via linket her.  Du er også altid velkommen til at kontakte os via telefon. Du kan ringe til os på telefon 33 93 14 59 eller mobil: 71 88 28 71.

Vores åbningstider er mandage til torsdage fra kl. 16-22 og fredage og lørdage fra kl. 16–23. Du finder restauranten på Vendersgade 10 i København. Vi glæder os til at betjene dig.

El Porron 
Vendersgade 10
1363 København K

​​RESTAURANT

El Porron

Vendersgade 10

1363 København K

Mobil: 50502126

E-mail: jaime104@gmail.com

CVR: 33566573

​​Åbningstider

Mandag ‒ Torsdag (Frokost/Aften)

16:00 - 22:00​

Fredag ‒ Lørdag (Frokost/Aften)

Søndag

Lukket

Facebook

fb-white