Oplev smagen af Spanien hos El Porrón

Hvis du savner følelsen af at sidde i det sydlige Europas varme, opleve den spanske kultur og forkæle dine smagsløg med spanske delikatesser, så behøver du ikke nødvendigvis hoppe ombord på det næste fly. Et restaurantbesøg kan ofte fremkalde de samme følelser og skabe den samme stemning, som hvis du var på ferie. En hyggelig, spansk restaurant kan være et afbræk fra din travle hverdag, hvor du i stedet kan sidde med en følelse af ro i kroppen og nyde livet, ligesom hvis du var på ferie.

På restaurant El Porrón, som ligger på Teglgårdstræde 13 i København, kan du få et bredt udvalg af delikate tapas, som bringer dig i en hyggelig, sydlandsk stemning.

Oplevelsen ved tapas

Tapas er serveringer af små retter, som du kan sammensætte og kombinere lige, som du ønsker. Det hyggelige ved tapas er, at I på den måde kan smage på et udvalg af flere forskellige retter frem for kun at få én hovedret. Små, veltilberedte retter øger appetitten og lægger i høj grad op til hygge og god tid til at snakke hen over måltidet.

Et socialt måltid

Gode snakker, latter og deleretter er forbundet til tapas, hvilket er en meget social måde at spise ude. De små tapasretter er oplagte til at dele med hinanden, da I ofte får serveret flere af de samme små portioner, så hele bordet kan få en bid. Tapas er et godt måltid, hvis du vil invitere en date eller din kæreste ud på en romantisk aften, hvor I kommer hinanden ved i afslappede og nede-på-jorden rammer. Men det er også et fantastisk valg til familien med vidt forskellige smagsløg, som gerne vil have en appetitlig aften ude. Efter et tapasmåltid går du ofte derfra med god energi, da du både har fået tilfredsstillet dine smagsløg og fået et overskud fra dine medmenneskers selskab.

Klassiske tapas

Klassiske spanske tapas er en lang række af forskellige kolde og varme, små retter. Blandt de kolde tapas er for eksempel bruchetta, tunsalat, kold tomatsuppe, et pølse- og ostefad, skaldyrsalat, lufttørret skinke og forskellige spanske oste med tilbehør.
Blandt de varme tapas er spanske specialiteter for eksempel stærke chorizopølser, sprødstegte auberginer, ristede kartoftler med mojo, sauterede, friske, grønne bønner med serranoskinke, champignon stegt i hvidløg, cheddar kroketter med jalapenôs, kyllingekroketter med skinke, store tigerrejer stegt med chili, ovnbagt torsk, dybstegte blæksprutter, hvidløgsdampede blåmuslinger, saftige spyd med kylling og kalvemørbrad, kødboller i sovs, eller en tortilla, som er en spansk omelet med kartofter og løg.

Alle disse lækre spanske specialiteter kan du smage på restaurant El Porrón, og dette er blot et udvalg af nogle af de lækre og veltilberedte tapas, som du kan bestille hos os.

Hos El Porrón tilbyder vi også nogle klassiske, spanske desserter såsom karamelflan og cremebudding, så du kan afslutte dit måltid med lidt til den søde tand.

Kontakt Restaurant El Porrón

På den spanske tapas-restaurant El Porrón Grande på Teglgårdsstræde 13 i København, kan du drømme dig langt væk i vores lækre, smagsfulde tapas. Hos El Porrón er der en hyggelig stemning og god mulighed for at opleve smagen af Spanien. Vi sætter en ære i at tilberede vores mad, så den smager, lige som hvis du gik ned ad en sidegade i Barcelona og satte dig ved en lokal restaurant ved fortovet. Vi følger klassiske, spanske opskrifter, så vores tapas har den helt rigtige smag af sol, sommer og det ægte Spanien.
Book et bord

Du kan booke et bord hos os via linket her, og du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 33 93 14 59. Vi holder åben mandage til torsdage fra kl. 16 22 og fredage og lørdage fra kl. 16–23.


Du finder restauranten på Vendersgade 10 i København. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig en god service og oplevelse på restaurant El Porrón.

El Porron 
Vendersgade 10
1363 København K

​​RESTAURANT

El Porron

Vendersgade 10

1363 København K

Mobil: 50502126

E-mail: jaime104@gmail.com

CVR: 33566573

​​Åbningstider

Mandag ‒ Torsdag (Frokost/Aften)

16:00 - 22:00​

Fredag ‒ Lørdag (Frokost/Aften)

Søndag

Lukket

Facebook

fb-white