Middelhavets eksotiske smagsoplevelser samlet ét sted

Lyden af havets brusen, der roligt slår mod sandens strand kan høres i det fjerne. Aftensolen lyser stadig mildt over de små, spanske sidegader, hvor folk sidder på de små cafébænke med delikat mad og god vin. Trænger du også til at opleve Sydeuropas stemning og Middelhavets eksotiske smagsoplevelser?

Restaurant El Porrón er en spansk tapasrestaurant i København, hvor du smage på Spaniens køkken. Hvis du er vild med at hygge med andre over flere, små retter, der hver og én er kælet for, så vil du elske restaurant El Porrón. Du kan finde restauranten midt i København på Teglgårdstræde og kan således spise dig væk fra hverdagen og ned til Spaniens solrige univers for en enkelt aften.

Klassiske spanske tapas

Tapas bruges i dag i flæng som betegnelse for små retter serveret på samme tid, men tapas er oprindeligt spansk, og der findes en lang række forskellige klassiske spanske specialiteter. Med tapas bestiller man et udvalg af forskellige retter, så man får mulighed for at smage på flere retter. Tapas er således oplagte at dele med hinanden, hvilket gør det til en meget social og aktiv måde at spise.

Klassiske, spanske tapas indeholder både kolde og varme retter, og der er en lang række af forskellige specialiteter. På en spansk tapasrestaurant vil du blandt de kolde retter ofte finde tapas som bruchetta, spansk russisk salat, kold tomatsuppe, et pølse- og ostefad, skaldyrsalat, lufttøret skine og forskellige spanske oste med tilbehør på menuen. Blandt de varme tapas er retter som stærk chorizopølse, sprødstegte auberginer, champignon stegt i hvidløg, cheddar kroketter med jalapenôs, kyllingekroketter med skinke, ristede kartoftler med mojo, sauterede, friske, grønne bønner med serranoskinke, store tigerrejer stegt med chili, ovnbagt torsk, dybstegte blæksprutter, hvidløgsdampede blåmuslinger, saftige spyd med kylling og kalvemørbrad, kødboller i sovs, eller en tortilla, som er en spansk omelet med kartofter og løg også klassiske. Spanske desserter kan for eksempel være karamelflan eller cremebudding, som er nogle skønne og cremede smagsoplevelser, hvis man har brug for lidt til den søde tand.

Kom tættere på hinanden med tapas

Tapas kan være oplagt at spise på en date. Når man deler retter med hinanden og smager forskelligt mad, kan det gøre stemningen mere intim, og hvis det er første date, kan det også være med til at få samtalen til at glide lettere. Tapas kan bringe jer tættere sammen og det foregår samtidig i afslappede rammer, som kan være med til at skabe de rigtige forudsætninger for en hyggelig aften.


Et tapasmåltid er også oplagt til at sætte gang i romantikken i forholdet, hvis man trænger til at være tæt på hinanden. Her er der rum til at holde i hånden og se hinanden dybt i øjnene, mens man deler en flaske vin i stearinlysets skær.


Hvis du skal på date, have en romantisk aften eller en selskabelig aften med dine venner, så er restaurant El Porrón et godt valg. Vi gør en dyd ud af at gøre dit restaurantbesøg til en dejlig oplevelse, og hos os får du en venlig og omsorgsfuld betjening og service. God mad og en venlig service gør hele forskellen for, om et restaurantbesøg er en god oplevelse. Det kan gøre forskellen for, hvor god din date bliver, og det er derfor ikke lige meget, hvor man vælger at spise. Ved et restaurantbesøg hos os gør vi vores bedste for at gøre jeres aften stemningsfuld, smagsfuld og behagelig, så du har lyst til at komme igen.

Kontakt restaurant El Porrón

Du finder restaurant El Porrón Grande på Teglgårdstræde 13 i København. Her får du rig mulighed for at drømme dig langt væk i en sydlig stemning med spanske smagsoplevelser. Hos os er du garanteret en ægte spansk smagsoplevelse og en hyggelig og stemningsfuld aften.​


Du kan booke et bord på restaurant El Porrón via linket her, og du er også altid velkommen til at kontakte os på 33 93 14 59 mobil: 71 88 28 71 for spørgsmål eller bordbestilling.


Vi holder åbent mandage til torsdage fra kl. 16-22 og fredage og lørdage fra kl. 16–23.
Vi glæder os til at give dig en stemningsfuld og smagsfuld aften!

El Porron 
Vendersgade 10
1363 København K

​​RESTAURANT

El Porron

Vendersgade 10

1363 København K

Mobil: 50502126

E-mail: jaime104@gmail.com

CVR: 33566573

​​Åbningstider

Mandag ‒ Torsdag (Frokost/Aften)

16:00 - 22:00​

Fredag ‒ Lørdag (Frokost/Aften)

Søndag

Lukket

Facebook

fb-white