Er du på udkig efter en autentisk tapas restaurant i København K?

Tapas er en af grundpillerne i det spanske køkken, men heldigvis behøver du ikke rejse hele vejen til Spanien for at finde en god Tapas restaurant. Hos El Porrón Grande i København K tilbyder vi et omfattende vin- og tapaskort, som med garanti kan henlede tankerne på det lune middelhavsklima og de eksotiske spanske smagskombinationer.

Vores kokke har alle spanske rødder og brænder for at udbrede kendskabet til Tapas kulturen i Danmark - Tapas er nemlig en fantastisk måde at spise på. Tapas kan være en enkelt lille snack eller en hel menu fyldt med retter, hvad og hvor meget dit måltid skal bestå af er helt op til dig, og det er netop denne frihed, der er så skøn ved Tapas. I vores tapas restaurant anbefaler vi Husets Menu, som består af køkkenets udvalgte Tapas inklusiv dessert. I menuen finder du bl.a. spansk tortilla, rejer i hvidløg, kødboller i tomatsovs, kroketter og crema catalana. Med andre ord kommer du altså hele paletten rundt, og vi kan godt garantere, at du ikke går sulten fra bordet.

Vi bringer det spanske køkken til København

Der findes mange restauranter i København, der serverer tapas, men hos El Porrón Grande går vi højt op i at udbrede alle dele af den spanske kultur til den danske befolkning. Udover at drive en restaurant, står vi også for afholdelse af en kokkeskole kun for tapas, samt en spansk vinsmagning, for dem der ønsker at vælge den helt rette vin til maden. Med El Porrón Grande er Spanien derfor ikke så langt væk, som man skulle tro, besøg restauranten i dag og oplev den autentiske spanske indretning, stemning og frem for alt tapas.     

Kontakt

El Porrón Grande er din Tapas restaurant i København K, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften, der på alle måder står i den spanske madkulturs tegn. Ønsker du mere information om vores restaurant eller kokkeskole, eller ønsker du blot at bestille et bord, står vi klar til at besvare din henvendelse på telefon 70 87 80 77 eller på vores mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Vores restaurant har adresse på Teglgårdstræde 13, 1452 København K, hvilket gør det oplagt at benytte sig af offentlig transport. Tag fx 5A mod Københavns Lufthavn og stå af på stoppestedet Larslejsstræde (Nørre Voldgade), hvorfra der kun er tre minutter på gåben, til du når vores hyggelige restaurant. Vi glæder os til at se dig.   

El Porrón Grande
footericon kontakt

Åbningstider
footericon aabningstider

Mandag 17:00 - 22:00
Tirsdag 17:00 - 22:00
Onsdag 17:00 - 22:00
Torsdag 17:00 - 22:00
Fredag 16:00 - 23:00
Lørdag 16:00 - 23:00
Søndag Lukket