Spansk restaurant København K

En spansk oase - midt i København

Drømmer du dig væk til Spaniens særlige sydhavsstemning og lækre køkken, men har du hverken tid eller råd til den helt store rejse? Spanien er heldigvis ikke så langt væk, som du tror - hos El Porrón Grande i København K tilbyder vi nemlig et menukort, hvis spanske småretter, med garanti kan hensætte dig til sydens varme klima og krydrede smagsoplevelser.

Når du træder ind i vores restaurant på Teglgårdstræde 13 vil du opleve, at vi bestræber os på at skabe en så autentisk stemning som overhovedet muligt. Alle vores kokke har spanske rødder og en stor passion for det spanske køkken, som de ønsker at udbrede kendskabet til i det danske samfund. Hold dig derfor endelig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål til vores menuer, ingredienser eller lignende, vi deler gerne ud af vores store viden om det traditionelle spanske køkken.   

Tapas for enhver smag

Vores restaurant, El Porrón Grande i København K, tilbyder et omfattende sortiment af de traditionelle spanske småretter kaldet Tapas. Tapas er en fantastisk måde at spise på, da du og dit selskab på en enkelt aften kan komme hele paletten rundt og smage en masse forskellige retter, kolde som varme. Prøv fx vores Husets Menu, som består af 14 forskellige smageretter serveret over fire omgange. Menuen inkluderer bl.a. spansk ost og skinke, kroketter, tortilla, gazpacho, dybstegte blæksprutter, stegte chorrizos og crema catalana, så vi tør godt love, at du ikke går sulten fra bordet!

Tapas kokkeskole og spansk vinsmagning

Ønsker du en autentisk spansk aften i en restaurant, der serverer traditionel tapas med et moderne twist, er El Porrón Grande i København K helt sikkert et besøg værd. Vores menuer og vinkort spænder vidt og tilpasses årstidens bedste råvarer, men er din sult efter spansk kultur stadig ikke slukket efter et besøg på vores restaurant, tilbyder vi også Tapas kokkeskole og Spansk vinsmagning, så du kan gøre det spanske køkken til en del af din hverdag.

Her finder du os

Du finder El Porrón Grande på Teglgårdstræde 13, 1452 København K, en adresse som let nås med offentlig transport. Tag fx Bus 5A mod Københavns Lufthavn og stå af på stoppestedet Larslejsstræde (Nørre Voldgade), hvorfra der kun er 150 meter til vi kan byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige restaurant. Ønsker du mere information, kan du til hver en tid kontakte os på telefon 70 87 80 77 eller på vores mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ønsker du at bestille bord online, kan du benytte dig af den bookingformular, som du finder på vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig til en aften i Spaniens tegn.

El Porrón Grande
footericon kontakt

Åbningstider
footericon aabningstider

Mandag 17:00 - 22:00
Tirsdag 17:00 - 22:00
Onsdag 17:00 - 22:00
Torsdag 17:00 - 22:00
Fredag 16:00 - 23:00
Lørdag 16:00 - 23:00
Søndag Lukket