Tapas København K

Hvad er tapas?

Ønsker du at lære det spanske køkken at kende, er Tapas et godt sted at starte. Ordet “Tapas” kommer fra det spanske “tapar”, som betyder “at dække”. Oprindeligt var Tapas nemlig en lille haps af fx brød eller skinke, som man brugte til at dække sit glas imellem slurkene, og på denne måde holde insekter på afstand. Traditionen er siden sin oprindelse gået hen og blevet et kulturelt fænomen, og i dag associerer man Tapas med snacks og lækre småretter, som kan spises enkeltvis, eller sammensættes til et helt måltid.

Lækker spansk tapas i København K

Er du på udkig efter en autentisk spansk aften, der kan lede tankerne hen på sydens sol og smagfulde cuisine, så står El Porrón Grande i København K klar til at fornøje dine smagsløg med Tapasmenuer sammensat af vores passionerede, spanske kokke. Du behøver ikke tage til Spanien, for at tage en bid af det spanske køkken, prøv bare vores Husets Menu, som består af ikke mindre end 14 forskellige småretter, som fx queso manchego, serrano skinke, rejer i hvidløg, kødboller i tomatsovs, stegte kartofler med chilisalsa og aioli og desserten crema catalana. Menuen retter sig mod minimum to personer og koster 320 kr. pr. pers., og vi tør godt love, at I ikke vil gå sultne fra bordet.   

Lær at lave tapas

Har du besøgt vores tapas restaurant i København K, men har du ikke fået nok af den spanske madkultur, tilbyder vi hos El Porrón Grande også kurser, hvor du kan lære at lave den tapas, du har smagt hos os, samt at finde den vin, der passer perfekt til. Den spanske madkultur byder på et væld af muligheder og smagskombinationer, der bare venter på at blive udforsket af dig. Sammen med vores Tapasekspert Louise vil du lære om de råvarer, der går igen i det spanske køkken, samt hvordan de skal tilberedes for at frembringe den bedste smag.         

Her finder du os

Besøg El Porrón Grande, den lille spanske oase i København K, til en aften i Tapasens tegn. Benyt vores bookingformular til at bestille bord, let og hurtigt, eller kontakt os på telefon 70 87 80 77 eller på vores mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Du finder vores restaurant på Teglgårdstræde 13, 1452 København K, en adresse som let nås med både bil og offentlig transport. Kommer du i bus, kan du fx tage 5A mod Københavns Lufthavn og stå af på stoppestedet Larslejsstræde (Nørre Voldgade), hvorfra der kun er 150 meter til vi kan byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige restaurant.